dodano: 08-11-2019
Opis
Termin składania ofert 18.11.2019 r. do godz. 15:00.
Termin otwarcia ofert 18.11.2019 r. o godz. 15:10.
Nazwa zadania: „Dostawa sprzętu gastronomicznego i wyposażenia stołowo-kuchennego w ZSG w Łodzi w ramach projektu „Mistrzowie gastronomii"
Numer postępowania: ZSG.0010.3.2019
dodano 08-11-2019
Załączniki
- Ogłoszenie (dodano 08-11-2019)
- SIWZ (dodano 08-11-2019)
- Załączniki edytowane (dodano 08-11-2019)
- Opis przedmiotu zamówienia (dodano 08-11-2019)
dodano: 15-11-2019
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Zmiana dotyczy terminu składania ofert: Było: 18.11.2019 r. g. 15:00 JEST: 21.11.2019 r. g. 15:00
dodano 15-11-2019
Załączniki zmiana
- Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia (dodano 15-11-2019)
- SIWZ (dodano 15-11-2019)
- Załącznik nr 6 (dodano 15-11-2019)
dodano 21-11-2019
Zbiorcze zestawienie ofert
- Zbiorcze zestawienie ofert (dodano 21-11-2019)
dodano 02-12-2019
Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty
- Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty (dodano 02-12-2019)